keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

#2 Jonnan tavoitteet ensikaudelle

Hei tulin nyt postailemaan teille Millan ja Merin ollessa leirillä. Saatte sitten lähiaikoina postausta leiristä. Ajattelin kirjoittaa blogiin vähän ensikauden tavoitteista, koska kyseessä on viimeinen "virallinen" ponivuoteni. Kamalan korkeita tavoitteita en aio itselleni asettaa. Ajattelin teille nyt kertoa hiukan "suunnitelmistani".

Ava kesä 2014

Kuten sanoin mitään isoja suunnitelmia en ole asettanut, mutta pääasioina ovat istunta ja kisaaminen. Tarkoituksena olisi siis startata kouluratoja ainakin muutama rata helppoa C:tä ja katsoo nyt jos vaikka sitä B.tä kin uskaltaisin mennä kokeilemaan. Pitää ensin nyt katsoa millaisia tuloksia C.stä tulee. Radoilla tavoite on tehdä tarkat tiet ja hyvät verryttelyt. Estekisoihin voin mennä sopivan ponin löytyessä hyppäämään jotain ratoja 60cm ? Muistaakseni viimeksi olen hypännyt Carusolla 70cm radan, mutta Carusolla en enää hyppää. Vaikka poneja on paljon se ei ole niin helppoa löytää se oikea. Sen näkee sitten ensi kaudella.

Broidi kesä 2013

Toinen asia jonka haluan todellakin kuntoon on istunta. Istuntani on tällä hetkellä ihan kamala! Istun aina ihan ryhdittömänä ja etukenossa... Istuntani on ollut joskus paljon parempi, joka suorastaan harmittaa että se on huonontunut taas tässä matkan varrella. 
Laitan tähän alas vielä muutama päivä sitten otettuja kuvia kesälomalaisista!

Onni heinäkuu 2014


Peppi heinäkuu 2014
Muki heinäkuu 2014

Isomahaiset pallerot lomailevat vielä jonkin aikaa ja sitten alkaa omaleirini, jossa palautamme ponit tuntikuntoa kohden :D

-Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti