lauantai 25. lokakuuta 2014

#23 Pepetzoon

Moi! Kirjoittelen taas teille tuntipostausta. Viimeinen viikko tätä jaksoa koulussa ja panostaa pitäisi, mutta ei kovin hyvältä näytä. Tiistaina menin tallille jo kahdentoista aikaan taksvärkkipäivän takia. Taksvärkissä siivosin kolme boksia, lakaisin käytävää, olin auttamassa kun hevoset juoksivat tarhoista etu-, ja takapihalta. Laitoin myös onnin illaksi pihalle pinkissä loimessa :D sekä vahdin koiraa ja pidin ponilapsille teoriatuntia. Illalla minulla oli sitten vielä oma tunti, joten lähemmäs kymmenen tuntia tuli tallilla vietettyä. Ratsastusasuna minulla oli kissa puku, mutta ei siitä sen enempään. Poniksi minulle oli jaettu oma hoitoponini Peppi. Pepillä mentiin ilman satulaa, joten kissapuku oli juuri sopiva. Tunti oli kiva, mutta oma ratsastukseni oli mitä oli.
 Aluksi kävelimme pitkin ohjin. Otimme ohjat ja tulimme heti keskiympyrälle, jossa teimme ympyrän pienentämis ja suurentamis tehtävää. Peppi oli ontto ulkopohkeelle ei mitään reagointia, huomasi että se oli mennyt vain muutamia tunteja edellispäivinä. Jumputin ulkopohkeella ihan huolella, jonka jälkeen poni vasta ymmärsi paksun talvivarasto kerroksen alta mitä haluttiin.
 Ravissa P oli ihan super kiva, jotenkin vaan tykkään mennä Pepillä ilman satulaa, koska sillä on niin kivat askellajit. Laukka varsinkin Pepillä on kiva siellä voi vain istua ja mennä.
 Teimme lopputunnista vastalaukkaa ja vastalaukka kaarretta. Se ei meiltä onnistunut kovin hyvin. Kaarteet päästiin laukassa, mutta poni olisi saanut olla suorempi. Lopputunti hölkkäiltiin ja ratsastettiin eteen alas idealla.

 
(YouTube ei suostunut upottamaan videota)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti