lauantai 15. marraskuuta 2014

#27 Ostoksia

Hei! Eilen käytiin hakemassa minun kauan odotetut saappaat ja housut. Ne oli oikeestaan synttärilahja. Ennen housujen ja saappaiden esittelyä kerron vähän kuulumisia. Huomenna on kisat, menen hoitoponillani Mukilla kisoihin, vaikka en ole sillä melkeen vuoteen mennyt. Tiistaina hyppäsin Pepillä, joka ei mennyt ihan niin nappiin. Kaksi viikkoa TET-harjoittelussakin meni nopeasti ja nyt se on ohi. Noniin ja sitten ostoksiin.
Ensimmäinen ostos oli saappaat, joita oikeastaan menin hakemaan ja ne sainkin. Saappaiksi päätyivät siis Mountain horsen richmondit, jotka ovat lyhyellä varrella. Saappaat on ostettu Horzesta.
 
 
 
Housut olivat vähän niin kuin ihanne ostos. Olin aina haaveillut housuista, joissa on grip paikat ja kaiken lisäksi ne ovat vielä b vertigon. Housuissa ei ole tarralahjetta, jota inhoan.
Housut ovat muutenkin mukavat jalassa, ja ne ovat kysytyt housut. Itse ostin housut kokopaikkaisina. Nämäkin horzesta.
 
 
 
 
 
 
 
Toinen asia joka oli etsinnässä olisi hyvät, mutta edulliset saapassukat siihen asti kunnes ostan jotkut kivat :D Ostin horzesta 2kpl paketeissa myytävät saapassukat. Hintaa näillä oli 9,95e. Väreinä oli musta, ruskea ja tummansininen.
 
Rahaa kului ihan mukavasti, mutta nyt ei ihan heti tarvitse olla shoppailemassa.
- Jonna

3 kommenttia:

  1. Millaset noi housut on? Ja onks noi grip paikat hyvät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on jalassa tosi hyvät. Ratsastaessa en tiiä mutta tänään aattelin kokeilla.

      Poista
  2. Teidät on haastettu!
    http://ellen-sofia.blogspot.fi/2014/12/kesan-suosikit.html

    VastaaPoista