maanantai 8. joulukuuta 2014

#28 Kipeenä + päivittelyä

Pitkästä aikaa taas multa, Meriltä postausta! Tässä on nyt kulunut jo tosi kauan viimeisestä postauksesta joten nyt on taas pakko väkertää jotain ''päivittelyä''
 
Ekana voisin kertoa parista vähän parista viimeisestä ratsastustunnista! Pariviikkoa sitten 30.11. meillä oli perus koulutunti ja ratsuina toimi Typy ja Millalla Macy. Tunnilla tehtiin ihan perusjuttuja tempoa, voltteja ympyröitä yms. Tehtävät olivat ennestään tuttuja koska teemme samankaltaisia tehtäviä lähes joka tunti... Tunti meni molemmilta hyvin ja saimme kehuja opettajalta.
 




 

   
 
 
Viimetunnilla 5.11. oli kuvaaja mutta kuvat ovat kaverilla. Ehkä saan ne jälkikäteen tähän postaukseen... :D Hevosina oli Gina ja Millalla Onni. Oma opettajamme oli kipeä? joten hänellä oli sijainen. Hän sanoi että meillä on koulu- puomitunti. Tunti oli tosi tylsä. Kävelimme uraa pitkin 45min ja teimme 4pysähdystä, lyhyt ravipätkä, 1 suunnanvaihtoa ja opettaja selitti ihmeellisesti kokoajan ratsastuksesta. Ihan lopputunnista menimme kahden puomin linjaa 2kertaa. Gina innostui laukassa eikä siitä tullut mitäään, mutta Millalla onnistui kai paremmin? Meillä pitäisi ollla estetuntikin tulossa parin viikon sisällä, toivottavasti saadaan kuvaaja!
 
Perjantaina tallilla ollessani, äitini oli mennyt kesyrottamme Vilhon kanssa eläinlääkäriin, koska se ei suostunut enää syömään ja rupesi laihtumaan rajusti. Kahdeksan aikaan katsoin kännykkääni ja äiti oli soittanut 5kertaa. Soitin heti takaisin ja sain kuulla ikävät uutiset. Vilho oli lopetettava, sen hampaat olivat kasvaneet liian pitkiksi ja heiluivat niin, ettei se pystynyt purra mitään. Jotain muítakin juttuja sillä oli mutten oikein tiedä mitä...
 
R.I.P. Vilho 11.6.2013 - 5.11.2014♥
 
 
Itkuhan siinä heti tuli, kun Vilho oli niin ihana...
Meikit levisi ja menin pesemään niitä vessaan, ei kyllä suostunut yhtään lähtemään, niin piti käsisaippualla pestä...Joka ei ollut hyvä idea. Silmiä rupesi vähäsen kirvelemään ja illalla kotiin päästyä niistä tuli tosi punaiset :D Lauanatai aamuna herätessä vain oikea silmä oli punainen ja turvonnut. Sunnuntaina sama juttu ja nyt maanantaina, joten äiti sanoi ettei mun kannata mennä kouluun. Ajattelin laittaa vähän kuvia mitä tänään on tullu otettua!
 







 
Toivottavasti postauksesta ei tullut ihan kamalan tylsä.
 
Hyvää joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti