maanantai 22. syyskuuta 2014

#20 Estekisat 21.9

Hei ajattelin tulla nyt kirjoittelemaan teille sunnuntain estekisoista, joissa hyppäsin Röllillä luokat 60cm ja 80cm. Aamulla radan rakennus alkoikin vähäisen osallistuja määrän vuoksi yhdeksältä, joten aamulla sain nukkua hieman pidempään. 60cm luokassa oma starttini alkoi 11.00 jälkeen. Menin verkkaamaan n. 10.40. Verkassa rölli tuntui hitaalta. Verkassa tein paljon pysähdyksiä ja peruutuksia sekä tietenkin käyntiä, ravia ja laukkaa. Tulimme myös muutaman kerran verryttely esteenä pystyn sekä okserin. Ensimmäinen pysty tuli pohjaan, ja hypystä tuli kamala. Loput menivät jo paljon paremmin. Radalle päästyäni sain hypätä vielä yhden esteen. 
Tuomarin vihellettyä pilliin Rölli hieman innostui ja alkoi pomppia hups:D Rata alkoi ihan hyvin R meni aikasmoisen reipasta tahtia koko radan joten kamalasti hoputettavaa ei ollut.
Unohdin kymmenennen esteen kokonaan ja sille tuli vähän hassu reitti, mutta pudotusta ei tullut ja yli päästiin.
Kasikympin rata oli minulle ensimmäinen sellainen. Jännitin sitä paljon. Verkassa menin paljon ravia ja käyntiä. Tulin ensin verkkaesteenä pienemmän ristikon, sen jälkeen pystyn ja vielä okserin. Radalle päästyäni tulin taas yhden radalla olevan esteen ennen "radan" alkua. Valitsin okserin, joka oli "täysi korkea" 
Radan alettua unohdin radan täysin. Sii se alkoi en muistanut ollenkaan mille esteelle piti mennä. Ensimmäiselle menin ihan hyvin. 
Toista estettä en edes meinannut muistaa, mutta onneksi joku kiljaisi sitten minne mennä. Kakkosesteestä selvittiin ja kolmoselle päästiin. Neljännenesteenkin unohdin kokonaan. Joten taas joku kiljaisi minne pitää mennä. Vitoselle päästiin ja kutoselle tuli stoppi. Esteenä oli hieman "erikoisempi" portti. Joka sitten oli kamalan näköinen. Tultiin uudestaan ja yli päästiin. Sitten oli enään kaksi estettä seiska ja kasi.



Mielestäni parhaat hypyt tulivat juuri tuolle ruotsalaiselle okserille ja vihreä valkoiselle pystylle. Olin ihan super tyytyväinen, että selvisin tuosta 80cm radasta vaikka se rata unohtuikin. Kisoista jäi ihan hyvä mieli. Parantamisen varaa on, mutta eiköhän ne tässä aikanaan korjaudu. Nyt kun hiukan useammin alkaisin menemään 70-80 luokkia niin se jännityskin katoaisi. Tästä oli hyvä aloittaa.
Olin itse todella tyytyväinen. Tarkoitus ei ollut tulla voittamaan vaan hakemaan kokemusta.
 - Jonna




1 kommentti: