lauantai 6. syyskuuta 2014

#17 Estetunti 5.9. +videokoosteet

Moikka! Täällä ruudun takana kirjottelee ''pitkästä'' aikaa Meri(+Milla), ratsastuspostauksen kanssa! Eli Mun selän takia saatu sairasloma on nyt päättynyt ja pääsin ratsastelemaan pitkästä aikaa moneen viikkoon.
Meillä oli siis esteitä ja kummallakaan meistä (minä&Milla) ei ollu hajua kenellä menisimme. Milla meni puomitunnin Gallialla muttei uskonut että menisi sillä esteitä ja minä taas toivon etten saisi mitään epävarmaa hyppääjää selkäni takia. Mutta tallille päästyä yllätyimme kun nimiemme takana luki Meri-Balle, Milla-Gallia. Kiitos Emmi ku jaksoit tulla ottamaan kuvia ja videoita

Alkukäynnissä Balle tuntui yllättävän reippaalta ja tuntui olevan kuulolla joten ajattelin että tunnilla pyrin kiinnittämään huomiota ratsastus asentoon ja hyviin teihin. Alkukäyntejen jälkeen rupesimme tulemaan ravissa puomeja suorassa linjassa ja lävistäjällä. Ne onnistuivat Ballen kanssa ihan hyvin mutta Balle yritti oikoa vähän väliä.
kuvat (c)Emmi


Menimme toiselle pitkälle sivulle osastoon ja rupesimme tulemaan yhtä estettä yksi kerrallaan (2x). Ja sen jälkeen kahta estettä pari kertaa. Molemmilla meillä meni hypyt hyvin!
 




Lopuksi rupesimme tulemaan pientä rataa (4estettä) ja juuri ennen tunnin loppumista yksittäistä estettä pari kertaa. Jännitin aika paljon, koska Balle oikoo mielellään ratojen aikana ja ei käänny helposti, mutta onneksi meidän rata meni aika hyvin paria pientä oikomista lukuun ottamatta ja saimme Teeteltä vähän kehuja. Millan ja Gallian rata meni todella hyvin! (hyvät tiet, hyvä tempo, hyvät hypyt) Molemmilla jäi hyvä fiilis tunnista!

Tässä vielä lyhyet videokoosteet tunnista!
 
 

Hyvää viikonloppua!
 
-Meri ja Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti