maanantai 29. syyskuuta 2014

#21 Turhaa höpöttelyä

Multa ei ole tullutkaan pitkään aikaan postausta, joten ajattelin tulla kirjoittamaan jotain. Ensiksi pahoittelen ettei multa ja Meriltä ole tullut pitkään aikaan tuntipostausta. Syynä on yksinkertaisesti kuvat. Meidän on vaikea saada kuvaajaa, koska hoitajia on tallilla aika niukasti. Silloin kun saamme jonkun ihanan hoitajan kuvaamaan käy yleensä niin että kuvia on vain toisesta. Yritämme kuitenkin aina saada kuvaajan, jotta voisimme tehdä postauksia tunneista.


Myös koulu on syynä vähäisiin postauksiin. Kokeita alkaa olla tähän aikaa vuodesta jo aina paljon, joten koneella ei oikein ehdi viettää aikaa.


Mutta sitten iloisiin uutisiin. Minä, Meri ja Nora olemme lähdössä syyslomalla Jatilan tallille "syyslomaleirille". Olemme Jatilassa yhden yön ja saamme ratsastaa yhteensä neljä tuntia! Odotamme kaikki into piukeina Jatilaa. Pääsemme pitkästä aikaa moikkaamaan tuttuja hevosia ja Elias-koiraa.

Kommentoikaa alas jos postaus tästä reissusta kiinnostaa. Postauksen laadusta emme kyllä ole varmoja, sillä todennäköisesti emme saa kuvaajaa tunneille.


-Milla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti