sunnuntai 17. elokuuta 2014

#13 Suihkussa ratsastusta

Ensimmäisestä ratsastus kerrasta ei tullut postausta, koska minä ja Milla emme olleet kovin tyytyväisiä tuntiin. Mutta tämä postaus tulee vain minusta ja Petestä koska Millasta ja Ballesta ei ollut kuvia...
Eli viime perjantaina meillä oli taas tuttuun tapaan ratsastus. Ennen tuntia mustat ukkospilvet lähestyivät uhkaavasti tallia ja toivoimme ettei tulisi myrskyä.
Kuitenkin selkään päästyämme ukkonen alkoi jyristä, mutta kaikki halusimme ratsastaa ulkona vaikka mitä tapahtuisi. Alkutunnista Teete ehdotti että tekisimme B-merkin tehtäviä, joten rupesimme heti töihin. Aluksi teimme paljon voltteja eri päätyihin kenttää. Sitten aloimme tekemään tehtävää jossa teimme väistöä, nostimme harjoitusravin ja teimme voltin toiselle pikällesivulle.

Pinkki viiva -väistö
Sininen viiva -harjoitusravi
 

KUVAT (c) Isa

jalka taas iha väärässä paikassa

asento ja jalustimet....
Ehdimme tehdä tätä tehtävää jonkin aikaa kun alkoi kunnon rankkasade ja kaikki kastuivat suihkun märkiksi. Tehtävän jälkeen rupesimme laukkaamaan keskiympyrällä ja tulemaan yksitellen pientä rataa, jonka jouduin keskeyttämään vaivaavan selkäkivun vuoksi...Tulin alas selästä ja lähdin Peten kanssa talliin.
sininen - harjoitusravi
vihreä - ravilisäys
violetti - harjoitusravi toiseen suuntaan
pinkki - laukka




 
Tunnista jäi hyvä fiilis, koska Pete oli taas niin super kuulolla ja teki tehtävät tosi hienosti. (tosin kuski ei näyttänyt yhtä hyvältä)
Viime viikkoon nähden tämä tunti meni hiukan paremmin, kun olin saanut tuntuman Peteen.
 
-Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti