torstai 7. elokuuta 2014

#10 Tallipäivä 6.8.

Ajateltii tehä Jonnan ja Millan kanssa tämmöne pieni tallipäiväpostaus ja pieni video kun ollaan taas palautumassa tallin arkeen! Paitsi videon kuvaaminen vähän unohtui..hups

Päivä meni aika tavallisesti tallilla puuhaillen, mutta minä sain hoitsuridan Brunolla ja Jonna pääsi liikutelemaan Peppiä!

Päästyän Brunon selkään ajattelin heti, että tästä tunnista ei ole tulossa yhtään mitään...Bruno oli vähän hakoteillä alkutunnista (kuin myös ratsastaja) mutta päätyympyröitä tehtyämme se rupesi olemaan vähän kuuliaisempi ja alkoi olemaan vähän pehmeämpi kädelle. Teimme päätyympyrät molempiin päihin kenttää ja ravasimme pitkät sivut. Kun aloimme laukkaamaan jakauduimme kahdelle päätyympyrälle, jossa otimme myös ravia. Ravissa Bruno tuntui välillä todella kivalta mutta laukka oli jotain aivan kamalaa...En osannut istua yhtään kyydissä ja menimme välillä liian kovaa ja liian hiljaa, että poni rikkoi raviin. Onneksi emme laukanneet paljoa koska oli kuuma ja se ei ollut mikään nautittava kokemus... :D Tunnista jäi vähän On/Off olo ..! Videolta nöin että pitää alkaa kiinnittää huomiota enemmön ratsastus asentoon!







 
jos video ei näy niin tässä linkki
 
-Meri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti